Prevod iz slovenščine v angleščino

Prevod iz slovenščine v angleščino vam v prevajalski agenciji Dvojka lahko hitro in profesionalno opravimo že za 10,50 €! Izpolnite spodnje povpraševanje in si zagotovite svoj prevod še danes.

Izpolnite obrazec

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Vaša datoteka

 prevajanje

Prevod v angleščino je najpogostejša prevajalska storitev v Sloveniji. Res je, da je veliko jezikov, iz katerih je potrebno prevajati v slovenščino – navsezadnje je to naša dolžnost članice Evropske Unije. Vendar vse to zasenči dejstvo, da se Slovenija na široko odpira svetovnemu trgu; v želji po poslovanju na svetovnem trgu mnogo katero podjetje naroči prevod iz slovenščine v angleščino.

Prevod v angleščino naročajo tudi avtorji za svoja besedila, ki jih želijo tržiti na svetovnem trgu, uradniki, ki so dolžni slovensko dokumentacijo prevesti v angleščino, poslovneži, ki želijo poslati svoje ponudbe in dopise na angleško govoreči trg, študentje, ki želijo objaviti svojo diplomsko delo v angleščini itd.

Prevod v angleščino je tudi najbolj enostaven in dostopen, kajti zanj imamo na voljo največ prevajalcev. Zato je prevod iz slovenščine v angleščino najhitrejša in najbolj enostavna storitev, ki jo nudimo, pri tem pa zagotavljamo kvaliteto, kajti angleščina je zelo dobro zastopana v Sloveniji.