Prevajalska agencija Dvojka je družba, ki se hitro razvija, zato se veselimo novih zaposlitev, in nadarjenih ljudi, ki bi se pridružili našemu timu. Naš razvoj se ni zgodil po naključju. To smo dosegli, ker naš dokazani in inovativni poslovni model vodijo čudoviti ljudje, ženejo pa ga zadovoljne stranke. Smo inovativna družba v panogi, v kateri se do leta 2020 pričakuje 42-odstotna rast. Na tej vznemirljivi in ključni točki rasti za zaposlitev iščemo še več dinamičnih ljudi, ki bi se pridružili naši vedno večji ekipi.

Dvojka ves čas išče usposobljene prevajalce, ki iščejo zaposlitev. Če vas prevajanje zanima in se želite uveljaviti v prevajanju, je Prevajalska agencija Dvojka mesto, kjer se lahko zaposlite in gradite nadaljnjo kariero. Zaposlitev čaka izkušene prevajalce vseh jezikovnih kombinacij.

prevajalska agencija

Če bi radi našli zaposlitev pri nas, nam pošljite svoj življenjepis na naš elektronski naslov.

V prošnji kratko navedite jezik, iz katerega in v katerega prevajate, in posebna znanja. Vaš CV naj vsebuje podrobne informacije o usposobljenosti in izkušnjah ter podatke o tehničnih zmožnostih, na primer katera orodja za računalniško podprto prevajanje uporabljate.

Zaposlitev je na voljo za prevajalce z izkušnjami na določenih področjih, kot so medicina, farmacija, patenti, finance in računovodstvo, ekonomija, zavarovalništvo, pravo, računalništvo, šport, javna uprava, informacijska tehnologija, odnosi z javnostmi, trženje itd. Zaželeno je, da imate vsaj …. strani/besed prevajalskih izkušenj s tehničnega področja ali izobrazbo iz vsaj enega jezika in delovne izkušnje s področja vaše strokovne usposobljenosti. Za zaposlitev morate imeti možnosti delati na domu.

Zaposlitev čaka prevajalce, ki bi se radi pridružili našemu timu, in ki:

  • jih izzivi motivirajo, da gradijo nekaj novega,
  • so inovativni, pronicljivi in domiselni in imajo sposobnost prefinjenega reševanja težav,
  • jih navdihujejo bistri ljudje, so razumni in imajo visoko stopnjo medosebne inteligence,
  • so podjetni, okretni in se hitro prilagajajo zelo dinamičnemu delovnemu okolju,
  • so se pripravljeni učiti in rasti z nami.

Ker strankam po želji nudimo tudi oblikovanje besedila in pripravo na tisk, zaposlitev čaka tudi grafične oblikovalce, ki pri svojem delu uporabljajo programe za namizno založništvo, kot so

Adobe InDesign, Illustrator, QuarkXpress in Microsoft Publisher. Nudimo tudi oblikovanje po predlogi izvirnika, kar pomeni, da je prevedena publikacija povsem taka kot izvirnik.

Pri prevajalski agenciji Dvojka skrbimo tudi za dvig kakovosti jezika. Prevode v tujem jeziku lektorirajo naravni govorci tujega jezika, ki skrbijo za jezikovno odličnost prevodov in jezik približajo ciljnemu okolju. Zato je zaposlitev na voljo tudi za izkušene lektorje, ki svoje delo opravljajo predano, vestno in odgovorno.

In kaj nudimo uspešnim kandidatom za zaposlitev?

  • Velike možnosti za razvoj na poklicnem in kariernem področju.
  • Položaj in usposabljanje v hitro rastoči, dinamični in nedvomno globalni panogi.
  • Korektno in pravočasno plačilo za opravljen prevod, lekturo ali grafično oblikovanje, za odlično opravljeno delo pa dodatno stimulacijo. Višina plačila za zaposlitev se dogovori na osebnem razgovoru.

prevajalska agencija

Kot živahna in hitro rastoča prevajalska agencija Dvojka ves čas išče najbolj nadarjene prevajalce in jih vabi, da se pridružijo našemu vedno večjemu timu. Zavedamo se, da so ljudje življenjska sila našega poslovanja. Brez notranje podpore in baze usposobljenih in izkušenih zunanjih sodelavcev naš posel ne bi mogel obstati. Zato bo se na tem mestu radi zahvalili vsem, ki ste obiskali ta del naše spletne strani.

Ponovno vabimo izkušene prevajalce, da se pridružijo bazi naših izkušenih prevajalcev. Všeč so nam motivirani ljudje s samozavestnim pristopom do vsega, kar delajo. Če se želite pridružiti timu, ki ima rad uspehe, preverite naše trenutne možnosti za zaposlitev.